Thuis

Guangdong Gaoxin Communication Equipment Industrial Co,.Ltd

Bedrijfsprofiel

De Communicatieapparatuur Industriële mede van Guangdong Gaoxin, Ltd

De Communicatieapparatuur Industriële werd mede van Guangdong Gaoxin, Ltd opgericht in 1999 in Guangzhou China, zijnd één van de Meest industriële provincies in de Volksrepubliek van China. Wij zijn een professionele fabrikant van allerlei Sluitingen van de Vezel de Optische Las, de Doos van de Vezelbeëindiging, en andere relatieve hulptelecommunicatie-uitrusting. Wij houden de concepten van klant-eerst en kwaliteit-eerst als onze filosofie. Wij begrijpen diep dat de kwaliteit de backbone van om het even welke onderneming is. Meer dan 100 klanten hebben zakenrelaties op lange termijn met ons deze zijn hoofdzakelijk van diverse Landen gevestigd die omvatten; Noord-Amerika, Rusland, West-Europa, Zuid-Amerika, Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten en Afrika en het tellen.

Wij hebben meer dan 20 ervaren deskundigeningenieurs met een totale ervaring die meer dan 30 jaar in de telecommunicatieindustrie overspannen. Deze ingenieurs hebben de noodzakelijke de industriekwalificaties verworven om de producten Van wereldklasse zonder enige fouten te maken. Wij hebben een aanzienlijk aantal telecommunicatieproducten en uitstekende reservediensten sinds onze aanvang tot volle tevredenheid van al onze cliënten verleend. Onze producten van uitstekende kwaliteit, redelijke prijzen en uitstekende diensten hebben waarde voor onze klanten gecreeerd en door al onze cliënten erkend die herhaaldelijk van ons kopen. In 2007, gingen wij ISO9001-de certificatie van het kwaliteitssysteem over.

Guangdong Gaoxin neemt zeer de betekenisgemeenschap als belangrijk stuk van zijn mandaat. Wij, daarom, hebben de verantwoordelijkheid om de beste producten en de technologie aan onze klanten te leveren, om voor gemak van mededeling op een betaalbare manier toe te staan

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Gaoxin werd opgericht in het jaar van 1999.Located in Guangzhou China, waar één van de bloeiendste plaatsen in China is. Meer dan 10 jaar, wij slechts geëngageerd aan optische de lassluitingen van de deveopvezel die in vele soorten toepassingen voor onze cliënten wereldwijd worden gebruikt.

Guangdong Gaoxin Communication Equipment  Industrial Co,.Ltd
Guangdong Gaoxin Communication Equipment  Industrial Co,.Ltd
Guangdong Gaoxin Communication Equipment  Industrial Co,.Ltd
Guangdong Gaoxin Communication Equipment  Industrial Co,.Ltd
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : Gaoxin of OEM

Aantal werknemers : >100

Jaarlijkse omzet : >30 Million

Opgericht Jaar : 1999

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Guangdong Gaoxin Communication Equipment  Industrial Co,.Ltd Certificaten China Guangdong Gaoxin Communication Equipment  Industrial Co,.Ltd Certificaten China Guangdong Gaoxin Communication Equipment  Industrial Co,.Ltd Certificaten